Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €40
Αποκλειστικά αυθεντικά προϊόντα!

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης Θεσσαλονίκη

0 0.00

Cart

No products in the cart.

View Cart Checkout

Shop

Ares RTA

25.50

Units Sold: 7

Ο πολυαναμενόμενος MTL RTA Ares κατασκευασμένος από την Innokin και σχεδιασμένος από τους Phil Busardo and Vapingreek (Δημήτρη Αγραφιώτη) είναι πλέον εδώ.

Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας εύχρηστος τσιγαρίσιος RTA που θα μπορούσε να στηθεί, να δουλέψει και να γεμίσει εύκολα σε συνδυασμό με την καλυτερη δυνατή απόδοση γεύσης. Εύκολο στήσιμο μονής αντίστασης με χωρητικότητα στα 4ml!

Description

Ο πολυαναμενόμενος MTL RTA Ares κατασκευασμένος από την Innokin και σχεδιασμένος από τους Phil Busardo and Vapingreek (Δημήτρη Αγραφιώτη) είναι πλέον εδώ.

Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας εύχρηστος τσιγαρίσιος RTA που θα μπορούσε να στηθεί, να δουλέψει και να γεμίσει εύκολα σε συνδυασμό με την καλυτερη δυνατή απόδοση γεύσης.

Διαθέτει σύστημα άνω πλήρωσης, πανεύκολο deck στησίματος αντίστασης ενώ το δοχείο είναι σχεδιασμένο για την αποφυγή διαρροών και υπερτροφοδοσίας. Φυσικα διαθέτει ρυθμιζόμενο αέρα.

Η ροή του αέρα έχει σχεδιαστεί με το στυλ MTL δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να ρυθμίσει τη ροή του αέρα από μια σφιχτή σε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή τζούρα. Ο αέρας διανέμεται τέλεια πάνω στο πηνίο ενώ η καμπανα θα δώσει το τέλειο MTL αποτέλεσμαΤο όλο σύστημα και η στρογγυλεμένη καμπάνα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το γέμισμα λίγο πιο εύκολο και να μειωθεί η τύρβη του αέρα.

Ο Ares συνοδεύεται από όλα όσα απαιτούνται για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένης μιας ανταλλακτικής δεξαμενής γυαλιού, δύο ακροστομίων, εφεδρικών βιδών κατασκευής, δύο εργαλείων κατασκευής σπειρών (ο Phil επιμένει πως το δικό του είναι πολύ καλλίτερο από του Δημήτρη), σύρματος, έτοιμων πηνίων και οργανικού ιαπωνικού βαμβακιού για το wicking.


Υπάρχει επίσης ένας κωδικός QR στο κουτί που θα σας κατευθύνει σε βίντεο “φροντιστηρίων” τα οποία θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε και να στήσετε τον ατμοποιητή σας.

Ελπίζουμε πραγματικά να απολαύσετε τον Ares!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

1x ARES RTA
1x Organic cotton
2x Pre build coils
1x 1M wire ,
2x Sets of screws (Phillips and Straight),
Black orings installed
2x Green orings
2x White orings
2 Types of drip tips (wide and narrow bore)
Clear glass installed
1x Smoked glass replacement or different look
1x Multi Screwdriver
1x Phils Build Tool
1x Dimi build tool[:]

Additional information

Χρώμα

Black, SS

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης

Η Xsmokers ξεκίνησε ως ιδέα στην Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε σε μια εταιρεία που παρέχει τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλη την Ελλάδα όπως: υγρά αναπλήρωσης, μοντάκια και ανταλλακτικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι πελάτες μας γνωρίζουν οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι για εμάς άποψη και η εμπειρία μας σε αυτό έχει καλλιεργηθεί από την αρχή της ύπαρξής του.

Our Newsletter

Πάρε 15% έκπτωση σε παραγγελία της επιλογής σου με τον κωδικό: LOYALCUSTOMER15