Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €40
Αποκλειστικά αυθεντικά προϊόντα!

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης Θεσσαλονίκη

0 0.00

Cart

No products in the cart.

View Cart Checkout

Shop

Clear Fixate Gel Pad

4.90

Units Sold: 3

[:el]

FIXATE Gel Pads για να έχεις χέρια ελεύθερα και τέλεια λειτουργικότητα σε οτι χρειάζεται.
Να έχεις υγρό και μοντάκι στο ταμπλο του αυτοκινήτου χωρίς να ανησυχείς μην πέσει, το κινητό σου ή στο σπίτι σε διάφορες καταστάσεις το FIXATE Gel Pad σου λύνει τα χέρια.
Ένα τόσο έξυπνο και απλό προϊόν που μπορεί να σε ανακουφίσει από καθημερινούς προβληματισμούς!

[:en]

Clear Fixate Gel Pad

Clear Fixate Gel Pad

[:]

In stock

Category: Tag:

Description

[:el]Fixate Gel Pad xsmokers

Clear Fixate Gel Pad

Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα στρογγυλό διαφανές Gel PadΤα FIXATE Gel Pad  είναι εξαιρετικά κολλητικές μεμβράνες. Εντούτοις, αν το αντικείμενο που θέλετε να προσκολλήσετε είναι βαρύ ή μεγάλης αξίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα Gel Pad, καλύπτοντας την ευρύτερη επιφάνεια του αντικειμένου για περισσότερη ασφάλεια.

Τα υλικά και οι μορφές των επιφανειών επηρεάζουν την κολλητικότητα της μεμβράνης και την διάρκεια προσκόλλησής της. Το ίδιο ισχύει και για την επιφάνεια του αντικειμένου προς κόλληση. Κατά κανόνα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια προσκόλλησης τόσο το καλύτερο.

Ο κατασκευαστής του προϊόντος Frosted Concepts και ο εισαγωγέας /διανομέας δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς ή ζημιές που μπορεί να προκληθούν στα αντικείμενά σας και στις επιφάνειες κατά τη χρήση των FIXATE Gel Pads.

Διαστάσεις

80 mm διάμετρος

[:en]

Clear Fixate Gel Pad

Fixate Gel Pad xsmokers

Clear Fixate Gel Pad

Fixate Gel Pad xsmokers

[:]

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης

Η Xsmokers ξεκίνησε ως ιδέα στην Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε σε μια εταιρεία που παρέχει τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλη την Ελλάδα όπως: υγρά αναπλήρωσης, μοντάκια και ανταλλακτικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι πελάτες μας γνωρίζουν οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι για εμάς άποψη και η εμπειρία μας σε αυτό έχει καλλιεργηθεί από την αρχή της ύπαρξής του.

Our Newsletter

Πάρε 15% έκπτωση σε παραγγελία της επιλογής σου με τον κωδικό: LOYALCUSTOMER15