Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €40
Αποκλειστικά αυθεντικά προϊόντα!

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης Θεσσαλονίκη

0 0.00

Cart

No products in the cart.

View Cart Checkout

Shop

Vaporesso Cascade Mini Tank 3.5ML

Units Sold: 2

Ένας ατμοποιητής από ανοξείδωτο ατσάλι και pyrex glass. Η σχεδίασή του (εξάρτημα απομόνωσης υγρού / ανταλλακτικής κεφαλής), μειώνει τις πιθανότητες Dry Hit και αυξάνει τον χρόνο ζωής της ανταλλακτικής κεφαλής. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει έντονη γεύση και ίδια απόδοση σε κάθε σου εισπνοή.

Η χωρητικότητά του είναι 2ml, ενώ το Slide-n-Fill σύστημα αναπλήρωσης υγρού, καθιστά τη διαδικασία άνετη και εύκολη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τo τριγωνικό του σύστημα airflow, προσφέρει σωστή ροή αέρα και μεγαλύτερη πυκνότητα ατμού.

Δέχεται αντιστάσεις: GT2, GT4, GT6, GT8, GT MESH, GT CCELL και GT CCELL 2.

Αντιστάσεις

This product is currently out of stock and unavailable.

Description

Vaporesso Cascade Mini Tank 3.5ML

Vaporesso Cascade Mini Tank – Πνευμονικός ατμοποιητής μεγάλης παραγωγής ατμού

Η έκδοση του Cascade που δένει τέλεια και σε μικρότερα Mods ή μπαταρίες, ο Vaporesso Cascade Mini, προσφέρει την αίσθηση Cascade στα 22mm διαμέτρου! Τα χαρακτηριστικά της σειράς Cascade (ικανοποιητική επέκταση χωρητικότηταςπρωτότυπο τριγωνικό Airflow, ανεξάρτητος θάλαμος παραγωγής ατμού) συνεχίζουν να υλοποιούνται σε αυτόν τον ατμοποιητή, αποδεικνύοντας ότι οι μικρότερες διαστάσεις δεν περιορίζουν την απόλαυση!

Φανταστική απόδοση ατμίσματος με τον Vaporesso Cascade Mini!

Χαρακτηριστικά ατμοποιητή:

  1. Χωρητικότητα: 2ml, επεκτεινόμενο στα 3.5ml
  2. Μέγεθος: 22mm * 51.5mm
  3. Υλικό: Stainless Steel, Pyrex
  4. Σπείρωμα: 510
  5. Κλείδωμα ασφαλείας Childproof στο πάνω μέρος
  6. Γέμισμα από το πάνω μέρος με περιστροφικό καπάκι
  7. Έλεγχος ροής αέρα τριγωνικού σχήματος από το κάτω μέρος
  8. Delrin Anti-Spitback Drip Tip
  9. Θάλαμος απομόνωσης υγρού αναπλήρωσης για πλήρη απόδοση χωρίς διαρροές
  10. Μονωτική μεμβράνη στη βάση του ατμοποιητή
  11. Συμβατές Αντιστάσεις: Vaporesso GT Core (όλη η σειρά), Joyetech ProC-ProCore (όλη η σειρά), ELEAF HW-ELLO (όλη η σειρά), Smok TFV8 Baby (όλη η σειρά)
  12. Χρώματα: Stainless Steel-Ασημί, Μαύρο

Cascade σημαίνει…τελειότητα που ταιριάζει παντού!

Ο Vaporesso Cascade Mini Tank κυκλοφορεί στην πιο διαδεδομένη διάμετρο των 22mm. Με ύψος 51.5mm, ταιριάζει σε όλα τα Mods και φυσικά, ακόμα και στα μικρότερα, ή ακόμα και σε απλές μπαταρίες διαμέτρου 22mm! Θα τον λατρέψετε μαζί με το Vaporesso SWAG ή ακόμα και το ELEAF iStick Pico!

Τέλεια απόδοση με πλήρη εκμετάλλευση των high-end NRG Coils!

Ο Vaporesso Cascade Mini Tank διαχειρίζεται με το βέλτιστο τρόπο τις αντιστάσεις Vaporesso NRG, ιδίως τις νέου τύπου GT Mesh (με εσωτερική διαμόρφωση σύρματος τύπου Mesh για μεγάλη επιφάνεια ατμίσματος και ισομερή κατανομή θερμότητας πάνω στο βαμβάκι – 0.18Ohm / 50-85 Watt).

Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην διαμόρφωση ανάμεσα στην βάση και την καμινάδα του ατμοποιητή, η οποία απομονώνει πρακτικά ολόκληρο το θάλαμο καύσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σταθερή ποιότητα γεύσης σε κάθε τζούραμεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντίστασης και ελαχιστοποίηση της αίσθησης καμένου (Dry Hit).

Επεκτάσιμη αυτονομία υγρού ιδανική για ατμοποιητή μεγάλης απόδοσης!

Ο Vaporesso Cascade Mini Tank είναι εναρμονισμένος με την TPD και χωράει 2ml. Παρόλα αυτά μπορείτε να αφαιρέσετε τον εσωτερικό δακτύλιο σιλικόνης και να εκμεταλλευτείτε τον πλήρη όγκο του δοχείου, στα 3.5ml.
Σημείωση: Το σώμα του ατμοποιητή που περιέχει το τζαμάκι ξεβιδώνει ανάποδα. Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε το δακτύλιο σιλικόνης ή το γυάλινο δοχείο, περιστρέψτε αντίστροφα από τη φορά του ρολογιού.

Ακόμα ασφαλέστερο και αξιόπιστο γέμισμα από το πάνω μέρος

Με τον Vaporesso Cascade Mini Tank το γέμισμα είναι ακόμα πιο εύκολο! Για να γεμίσετε τον Cascade Mini ανασηκώνετε ελαφρά το πάνω μέρος και περιστρέφετε τον διακόπτη μέχρι να εμφανιστεί η οπή γεμίσματος. Μάλιστα το πάνω καπάκι ξεβιδώνει (ανάποδα για καλύτερη συναρμογή) για να καθαρίζετε κάθε σημείο του ατμοποιητή σας! Με την αντίθετη κίνηση κλείνουμε και ασφαλίζουμε τον ατμοποιητή.

Τριπλή τριγωνική ρύθμιση ροής αέρα

Ο Vaporesso Cascade Mini Tank έχει τελείως καινούργιο σύστημα διαχείρισης της ροής του αέρα. Διαθέτει 3 οπές, τριγωνικού σχήματος, οι οποίες καθοδηγούν τον αέρα κατευθείαν στις οπές της αντίστασης και μέσα στο θάλαμο ατμοποίησης. Έτσι, θα έχετε ευχάριστη εισπνοή και πυκνό ατμό στις πνευμονικές σας τζούρες! Η ρύθμιση γίνεται από το δαχτυλίδι που βρίσκεται στη βάση του ατμοποιητή.

Αλλαγή αντιστάσεων

Η αλλαγή των αντιστάσεων στον Cascade Mini γίνεται ξεβιδώνοντας τη βάση με τον ατμοποιητή ανάποδα. Οι αντιστάσεις είναι βιδωτές. Όπως σε κάθε ατμοποιητή, συνιστούμε να ποτίζετε τις καινούργιες αντιστάσεις με λίγες σταγόνες υγρού αναπλήρωσης και να περιμένετε περίπου 2 λεπτά πριν τις θέσετε σε λειτουργία.

Συμβατός με πληθώρα αντιστάσεων

Ο Vaporesso Cascade Mini μπορεί να λειτουργήσει με μια πολύ μεγάλη γκάμα αντιστάσεων, ακόμα και από διαφορετικούς ατμοποιητές. Μπορείτε να τοποθετήσετε στον Cascade Baby SE τόσο τις δικές του Vaporesso GT Core αντιστάσεις, όσο και τις εξίσου ισχυρές αντιστάσεις ELEAF HW, Joyetech ProCore Pro-C, Smok TFV8 Baby. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε την αγαπημένη σας αντίσταση στον Vaporesso Cascade Mini απλά και εύκολα!

Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • 1* Vaporesso Cascade Mini Tank
 • 1* Extra Αντίσταση GT Mesh Coil 0.18Ohm (50-85 Watt)
 • 1* Extra Αντίσταση GT8 Coil 0.15Ohm (50-110 Watt)
 • 1* Aνταλλακτικό τζαμάκι 2ml
 • 1* Σετ ανταλλακτικών O-rings
 • 1* Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης (Ελληνικά/Αγγλικά)

Additional information

Χρώμα

Black, Silver

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης

Η Xsmokers ξεκίνησε ως ιδέα στην Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε σε μια εταιρεία που παρέχει τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλη την Ελλάδα όπως: υγρά αναπλήρωσης, μοντάκια και ανταλλακτικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι πελάτες μας γνωρίζουν οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι για εμάς άποψη και η εμπειρία μας σε αυτό έχει καλλιεργηθεί από την αρχή της ύπαρξής του.

Our Newsletter

Πάρε 15% έκπτωση σε παραγγελία της επιλογής σου με τον κωδικό: LOYALCUSTOMER15