Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €40
Αποκλειστικά αυθεντικά προϊόντα!

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης Θεσσαλονίκη

0 0.00

Cart

No products in the cart.

View Cart Checkout

Shop

Vaporesso Swag Box

Units Sold: 8

[:en]

Vaporesso Swag Box

[:el]

Vaporesso Swag Box

Ένα εκπληκτικό Mod που ενθουσιάζει με το σχεδιασμό του και την ξεχωριστή απόδοσή του![:]

This product is currently out of stock and unavailable.

Category: Tag:

Description

[:en]

Vaporesso Swag Box

[:el]

VAPORESSO SWAG MOD – MINIMAL ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Swag: Αυτοπεποίθηση, ύφος, στυλ! Όλα μαζί συνθέτουν ένα εκπληκτικό Mod ηλεκτρονικού τσιγάρου που ενθουσιάζει με το σχεδιασμό του και την ξεχωριστή απόδοσή του!

Vaporesso SWAG modTo Vaporesso SWAG έχει πολύ μικρές διαστάσεις, πανάλαφρο (μόλις 64gr χωρίς την μπαταρία) και την αναβαθμισμένη έκδοση της πλακέτας Vaporesso OMNI Board 2.0 .

Το SWAG Mod έχει εξαιρετικές επιδόσεις (80W με μια μπαταρία 18650 – Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και το κύκλωμά του OMNI Board 2.0 επιτρέπει λειτουργίες Smart VW, TC(έλεγχο θερμοκρασίας) και τις μοναδικές λειτουργίες CCW (ρύθμιση καμπύλης ισχύος) και CCT (ρύθμιση καμπύλης θερμοκρασίας) οι οποίες μας επιτρέπουν να ρυθμίζουμε την ένταση του τσιγάρου μας με ευκολία, μεγάλη ακρίβεια και με περισσότερες πληροφορίες. 

Τέλος, το Vaporesso SWAG Mod έχει αναβαθμίσιμο λογισμικό. Έτσι θα μπορείτε να προσθετετε νέες λειτουργίες και να το έχετε πληρως ενημερωμενο.

Στιβαρή, ελαφριά κατασκευή με τη μέθοδο IML

Η Vaporesso στο SWAG Mod υιοθέτησε την μέθοδο κατασκευής IML (In-Mould Injection). Έτσι το SWAG έχει φινίρισμα μεγαλύτερης λεπτομέρειας και με μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή ή άλλη φθορά σε σχέση με άλλου τύπου εξωτερική βαφή. Επίσης, τα πλαινά καπάκια είναι αποσπώμενα και μπορούν να αντικατασταθούν!

Πληθώρα επιλογών λειτουργίας και δύναμη που θα σας καλύψει πλήρως

Το Vaporesso SWAG με την πλακέτα OMNI Board 2.0. επιτρέπει τόσο την λεπτομερή ρύθμιση ισχύος και θερμοκρασίας έως 80W/315°C αντίστοιχα, αλλά διαθέτει και λειτουργίες έξυπνης ρύθμισης των Watt ανάλογα με την αντίσταση του ατμοποιητή (High/Normal/Soft), γρήγορη φόρτιση (έως 2Α) και Real Time Clock (ένδειξη ώρας) σε μια ευρύχωρη και ευδιάκριτη οθόνη OLED 0.91 ιντσών!

Vaporesso OMNI Board 2.0

Vaporesso omni board 2.0

To Vaporesso OMNI Board 2.0 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της ολοκληρωμένης πλακέτας που περιλαμβάνεται στα premium mods της Vaporesso, εξασφαλίζοντας σταθερά αξιόπιστη απόδοση βασισμένη σε επιστημονικές αρχές.

Απευθύνεται σε κάθε ατμιστή, νέο ή έμπειρο που επιθυμεί να έχει μια στιβαρή και ισχυρή πλακέτα!

To Vaporesso OMNI Board 2.0 είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες της πρώτης OMNI Board και μερικές επιπλέον: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, Bypass. Έτσι, μπορείτε να λειτουργήσετε με ευκολία και σαφήνεια κάθε τύπο αντίστασης!

To Vaporesso OMNI Board 2.0 διαθέτει επίσης ποικιλία ρυθμίσεων προστασίας για να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση,αυτονομία και ασφάλεια της μπαταρίας σας.

Το αναβαθμίσιμο λογισμικό εγγυάται ότι το mod σας θα παραμένει πάντοτε προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ρυθμίσεις και θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες!
Με το OMNI Board 2.0, η Vaporesso συνδυάζει πληρότητα και δύναμη!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ OMNI BOARD 2.0

CCW (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Ισχύος)

Η λειτουργία CCW αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής ισχύος. Με την λειτουργία παραμετροποιημένης καμπύλης ισχύος μπορείτε να ρυθμίσετε και να μεταβάλλετε την ισχύ έως και ανά 0.5 δευτερόλεπτο στα πρώτα δευτερόλεπτα της τζούρας. Έτσι δημιουργείτε το απόλυτα προσωπικό ατμιστικό προφίλ σας και ελαχιστοποιείτε τις απαιτήσεις προθέρμανσης, ενώ μεγιστοποιείτε την απόλαυση!

CCT (Παραμετροποιημένη Καμπύλη Θερμοκρασίας)

Η λειτουργία CCT αποτελεί μια εξέλιξη της λειτουργίας μεταβλητής θερμοκρασίας.Για όσους έχουν νιώσει ότι οι πρώτες τζούρες δεν είναι αρκετά θερμές ή το τσιγάρο μας είναι πιο αδύναμο ή ακόμα έχουμε άισθηση καμμένου μετά από λίγο, η παραμετροποιημένη καμπύλη θερμοκρασίας δίνει τη λύση!
Όπως και στην προηγούμενη λειτουργία, με την CCT ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία έτσι ώστε να παίρνουμε υψηλότερη ή χαμηλότερη θερμοκρασία στις πρώτες τζούρες και έπειτα να αυξάνουμε ή να χαμηλώνουμε αντίστοιχα με αυτόματο τρόπο.

RTC (Real Time Clock) και Γρήγορη Φορτιση

Η Vaporesso OMNI Board 2.0 παρέχει λειτουργία ρολογιού για άμεση και γρήγορη πληροφόρηση όπως και γρήγορη φόρτιση στα 2A.

Έξυπνη λειτουργία ρύθμισης ισχύος

To Vaporesso SWAG με την ΟΜΝΙ Board 2.0 μπορεί να διαβάσει την αντίσταση μας και να προτείνει τα κατάλληλα Watt λειτουργίας ενώ διαθέτει και 3 επιμέρους επιλογές (H: Hard, N: Normal, S: Soft) όπου ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα αν τη θέλουμε πιο δυνατή ή πιο απαλή!

Vaporesso SWAG

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 1. Διαστάσεις: 75 * 48 * 25mm
 2. Βάρος: 64 gr (χωρίς μπαταρία)
 3. Πλακέτα: Vaporesso OMNI Board 2.0
 4. Υλικό κατασκευής: Aluminium Alloy (Κράμα Αλουμινίου)
 5. Οθόνη: OLED 0.91 ίντσες
 6. Πόλος: 510
 7. Ισχύς εξόδου: 5 – 80W
 8. Λειτουργίες: VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(NI,TI,SS), TCR(M1,M2), RTC, BYPASS
 9. Εύρος τάσης:  0 – 8.5V
 10. Εύρος αντιστάσεων: 0.05 – 5 Ohm
 11. Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας: 100 – 315°C ή 200 – 600°F
 12. Συμβατές μπαταρίες: 1* 18650 (Δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
 13. Χρώματα: Μαύρο, Ασημί, Μπλε, Πορτοκαλί
 14. Αναβαθμίσιμο λογισμικό μέσω USB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟΥ:

 1. Vaporesso SWAG Mod (χωρίς μπαταρία)
 2. 1*Καλώδιο Mini USB
 3. 1*βιβλίο οδηγιών χρήσης (στα Αγγλικά)
 4. ΔΕΝ περιλαμβάνεται η 18650 Μπαταρία

[:]

Additional information

Χρώμα

Black, SS, Πορτοκαλί

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης

Η Xsmokers ξεκίνησε ως ιδέα στην Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε σε μια εταιρεία που παρέχει τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλη την Ελλάδα όπως: υγρά αναπλήρωσης, μοντάκια και ανταλλακτικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι πελάτες μας γνωρίζουν οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι για εμάς άποψη και η εμπειρία μας σε αυτό έχει καλλιεργηθεί από την αρχή της ύπαρξής του.

Our Newsletter

Πάρε 15% έκπτωση σε παραγγελία της επιλογής σου με τον κωδικό: LOYALCUSTOMER15