Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €40
Αποκλειστικά αυθεντικά προϊόντα!

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης Θεσσαλονίκη

0 0.00

Cart

No products in the cart.

View Cart Checkout

Shop

VCC Vapers Choice Cotton

7.90

Units Sold: 20

Out of stock

Categories: , Tags: ,

Description

[:el]

VCC Vapers Choice Cotton

Η “διαδικασία καθαρισμού” του VCC είναι πλέον πατενταρισμένη. Πρόκειται για μία χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία που έχει όμως ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να μην περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες.

Νικήστε τη θερμότητα!

Το VCC είναι 100% βαμβάκι Supima. Η συγκεκριμένη ποικιλία μπορεί να αναπτυχθεί μόνο στις Η.Π.Α. και έχει φτιαχτεί προκειμένου να κάνει το προϊόν ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες.

Η ποικιλία Supima δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη μορφή οπουδήποτε αλλού εκτός από το VCC.

Η πατενταρισμένη “Διαδικασία καθαρισμού” του VCC παίρνει το 100% βαμβάκι Supima και αφαιρεί το κερί, τις πρωτεΐνες και τις φυτικές ύλες που βρίσκονται συνήθως στο βαμβάκι και στη συνέχεια το μετατρέπει σε πιο απορροφητικό.

Αντοχή στη θερμότητα με υψηλή ποιότητα γεύσης.

 

Η πατενταρισμένη “Διαδικασία Καθαρισμού” του VCC εξασφαλίζει πως το προϊόν επεξεργάζεται με το σωστό τρόπο προκειμένου να σας δώσει τη γεύση και τη διαφορά που μπορείτε να καταλάβετε.

Έχει βραβευθεί από ατμιστές σε όλον τον κόσμο ![:en]

VCC Vapers Choice Cotton

 [:]

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και υγρά αναπλήρωσης

Η Xsmokers ξεκίνησε ως ιδέα στην Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε σε μια εταιρεία που παρέχει τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε όλη την Ελλάδα όπως: υγρά αναπλήρωσης, μοντάκια και ανταλλακτικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Οι πελάτες μας γνωρίζουν οτι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι για εμάς άποψη και η εμπειρία μας σε αυτό έχει καλλιεργηθεί από την αρχή της ύπαρξής του.

Our Newsletter

Πάρε 15% έκπτωση σε παραγγελία της επιλογής σου με τον κωδικό: LOYALCUSTOMER15